Via managementaccount koppeling maken met SpotOnMedics

Sinds kort hebben we in samenwerking met FysioOne onze integratie uitgebreid. Hierdoor kunt u binnen FysioOne direct een programma toewijzen aan uw patiënt (zonder extra handelingen) en tijdens een lopend programma gemakkelijk wijzigingen aanbrengen. Hoe dit er voor u uitziet kunt u hieronder zien:

BELANGRIJK: iedere Physitrack account dient apart gekoppeld te worden met FysioOne. De onderstaande stappen dienen dus voor iedere individuele licentie te worden herhaald. U kunt uw Physitrack-account koppelen aan uw SpotOnMedics-account, en zo op eenvoudige manier patiëntgegevens kopiëren van FysioOne naar Physitrack. Het is wel mogelijk als u de juiste rechten heeft om voor alle collega's een individuele token te verzamelen en deze te communiceren naar uw collega's.
Een koppeling maken werkt als volgt:
Stap 1: 'token' kopiëren uit FysioOne (voor managers/praktijkhouders)
  1. Log in op uw FysioOne account
  2. Klik op "Configuratie"
  3. Klik op "Algemeen"
  4. Klik op "Physitrack" (in het rijtje linksonder, onder het kopje Webservices & SSO)
  5. Zorg dat "Physitrack geactiveerd in FysioOne" op "Ja" staat
  6. Ga terug naar "Configuratie" en dan naar "Gebruikers". Kies de gebruiker(s) die toegang krijgt/krijgen tot Physitrack. Klik op "Toegang".
  7. Als er geen token/API-sleutel (feitelijk een lang wachtwoord) bekend is, klik dan eerst op het '+'-icoon. U ziet vervolgens de 'code'. Dubbel-klik hierop en kopieer deze token vervolgens (CMD+C op Mac of CTRL+C op Windows).

Stap 2: token invoeren bij Physitrack Direct (voor managers of beheerders)

1. Log in op uw Physitrack Direct account: https://nl.physitrack.com/ptdirect
  2. Ga links naar 'Zorgverleners' en klik de naam van de betreffende mederwerker aan;
  3. Kies nu onder 'Maak integratie met:' voor SpotOnMedics en plak uw token in het "API sleutel" veld (zie onderstaande afbeelding):
  4. Klik op de knop 'Save' onderaan de pagina.

Klaar!

Uw collega kan nu als gebruiker van een Physitrack-licentie snel een cliënt openen in Physitrack vanuit FysioOne:

1. Open de cliënt in kwestie
  2. Ga naar Dossier
  3. Klik op de link "Physitrack" linksonder

Belangrijk: Bij videobellen wordt Physitrack geopend in een nieuw venster. Zorg dat u popups toestaat.