Wat is het verschil tussen Physitrack en PhysiApp?

Physitrack draait 2 verschillende digitale systemen die met elkaar communiceren voor een gestroomlijnde ervaring van de zorgverlener en de cliënt.

Zie Physitrack en PhysiApp als 2 verschillende websites of apps die toevallig met elkaar praten (en een beetje op elkaar lijken).
Toen Physitrack in 2012 voor het eerst werd gelanceerd, hadden zowel zorgverleners als cliënten toegang tot hun accounts via dezelfde portaal (of website). Al snel bleek echter dat dit voor beide partijen alleen maar tot meer verwarring leidde en werd de logische beslissing genomen om PhysiApp te lanceren; het cliëntenportaal.
Hieronder hebben we de basisverschillen in deze platformen toegelicht.
  • Physitrack = het zorgverlenersportaal
  • PhysiApp = het cliëntenportaal
Physitrack is beschikbaar op het web en iOS. Dit platform is een betaald platform dat door zorgverleners wordt gebruikt voor het voorschrijven van oefenprogramma's, cliëntenvoorlichting, vragenlijsten en videoconsult.

PhysiApp is beschikbaar op web, iOS en Android. Dit is een GRATIS platform dat door cliënten wordt gebruikt om toegang te krijgen tot hun voorgeschreven oefenprogramma en advies, en om te communiceren met hun zorgverlener.