Hoe zijn de oefeningen op Physitrack georganiseerd?

Het hart van Physitrack is onze oefenbibliotheek. We proberen regelmatig nieuwe, door experts gemaakte, HD oefenvideo's aan onze bibliotheek toe te voegen en we staan altijd open voor suggesties van onze gebruikers.

Oefenvideo's zijn echter alleen nuttig als ze gemakkelijk te vinden zijn. Daarom heeft Physitrack alle oefenvideo's gecategoriseerd en gelabeld om ze zo intuïtief mogelijk te vinden.
Ga naar Bibliotheek > Oefeningen en bekijk de filteropties aan de linkerkant van het scherm.
Met deze filter kunt u:
  • zoeken naar oefeningen op naam (het is oké als u de exacte spelling niet weet, we staan toe dat er zogenaamd "vaag" wordt gezocht).
  • Door te bladeren in onze oefeningenbibliotheek kunt u met behulp van onze drop-down filters een specialisme kiezen en vervolgens binnen het gekozen specialisme attributen vinden waar een oefening aan moet voldoen.
U kunt op " Verwijder filters" klikken om het filter te resetten en alle oefeningen te tonen.
Heeft u suggesties voor oefeningen? Stuur ons een e-mail met de voorgestelde oefeningen naar [email protected]