Hoe kopieer ik oefeningen binnen een programma?

  1. Open de programmabewerker met het programma dat u wilt bewerken.
  2. Klik op het pictogram "Kopiëren" (pictogram met twee gestapelde pagina's) om deze oefening in het programma te kopiëren.
  3. Wilt u nog een kopie, klik dan op de kopie die u zojuist heeft gemaakt en herhaal stap 2.

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem met het versturen van je feedback. Probeer het later nog eens.

Contact opnemen? Bericht sturen aan Physitrack Bericht sturen aan Physitrack