Hoe exporteer ik resultaten?

1. Log in op uw Physitrack-account.
  2. Ga naar Cliënten en vind de cliënt waarvan u de gegevens wilt exporteren.
  3. Klik op de knop "Instellingen" (rechtsboven).
  4. Klik op de knop "Download" (rechtsboven).
  5. Kies welke gegevens u wilt downloaden. Wanneer u op "Download" klikt, krijgt u een handig zip-bestand met spreadsheets voor alle gegevens van deze klant.
U kunt ook gegevens over de therapietrouw en vragenlijsten van uw cliënt in een PDF vinden.

Vanuit het desbetreffende cliëntenbestand vind u, indien aangegeven, de therapietrouw en de scores van vragenlijsten.

Voor de therapietrouw klikt u op het grafieksymbool rechtsboven in de grafiek. Er wordt dan een nieuw venster geopend. Klik met de rechtermuisknop op de pagina of op CTRL+P en kies "Opslaan als" om dit bestand op te slaan.

Voor scores van vragenlijsten ziet u in het tabblad uitkomstmaten de datum (of data) waarop de vragenlijsten zijn voltooid.

Klik op de datum. Er wordt nu een PDF met de informatie geopend.