Hoe kan ik een voltooid programma bekijken?

Als u het voltooide programma van een cliënt wilt bekijken:

  • Inloggen op Physitrack
  • Ga naar de Cliënten pagina
  • Klik op de betreffende cliënt
  • Selecteer het programma dat u wilt bekijken uit het drop-downmenu (hieronder omcirkeld)
  • U ziet nu de therapietrouw en vragenlijsten voor het geselecteerde programma. Klik op "Programma bekijken" om de inhoud van het programma te bekijken, het programma te kopiëren naar uw bibliotheek of om dit programma opnieuw toe te wijzen.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem met het versturen van je feedback. Probeer het later nog eens.

Contact opnemen? Bericht sturen aan Physitrack Bericht sturen aan Physitrack