Hoe verander ik mijn e-mailadres?

  1. Login op Physitrack.
  2. Klik op uw naam in de rechterbenedenhoek en selecteer Mijn praktijk 
  3. Werk uw e-mailadres bij.
  4. Scroll naar de onderkant van de pagina en druk op "Sla wijzigingen op".
  5. Als u een e-mail ontvangt om uw nieuwe e-mailadres te bevestigen, klik dan op de link in de e-mail om het adres te bevestigen.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem met het versturen van je feedback. Probeer het later nog eens.

Contact opnemen? Bericht sturen aan Physitrack Bericht sturen aan Physitrack