Hoe pas ik het oefenprogramma van een cliënt aan?

U kunt het oefenprogramma van uw cliënt op elk moment wijzigen.

1. Log in op Physitrack
  2. Ga naar de Cliënten pagina
  3. Klik op de cliënt waarvan u het programma wilt wijzigen. U ziet het onderstaande scherm.
  4. Klik op de knop "Bekijk programma" om het huidige programma in de programmabewerker te openen (zie hieronder).
  5. Wijzig het programma naar eigen inzicht door op de "x" te drukken om oefeningen te verwijderen, "+ Voeg inhoud toe" om oefeningen toe te voegen, of weken toe te voegen of te verwijderen (de + en -). U kunt ook onderin de pagina de parameters veranderen. De wijzigingen worden automatisch opgeslagen wanneer u op "Sluit" klikt.
  6. Als u vragenlijsten of voorlichtingsmateriaal wilt toevoegen, klikt u op de knop "Instellingen" om de programma-instellingen te openen (zie hieronder). Let op: als u de programma-instellingen wijzigt, moet u op "Sla wijzigingen op" drukken om alle wijzigingen op te slaan.