In welke talen zijn Physitrack oefeningen beschikbaar?

Bij Physitrack publiceren we onze oefeningen (inmiddels meer dan 17.000) eerst in het Engels, waarna ze in andere talen worden vertaald. Zo bereiken we steeds meer mensen en gemeenschappen wereldwijd.

We vertalen op basis van vraag, zowel van patiënten als zorgverleners. Ontbreekt er een taal of specifieke oefening? Laat het ons weten!

Taal Beschikbare oefeningen
Engels 17.071
Arabisch 2.491
Duits 8.203
Frans 4.381
Hindi 367
Indonesisch 6.035
Italiaans
6.673
Japans 5.529
Koreaans 5.532
Nederlands 7.037
Pools 2.679
Portugees 6.330
Spaans 6.303
Zweeds 14.641
Fins 9.723
Turks 4.209

De applicatie voor patiënten (PhysiApp®)

Indien het mobiele toestel (iOS of Android) van een patiënt ingesteld staat op één van de bovenstaande talen*, zal PhysiApp® ook in deze taal weergegeven worden. Als de oefening in deze taal beschikbaar is, zal deze automatisch in deze taal getoond worden. Is dat niet het geval, dan ziet de patiënt de oefening in het Engels.

* Geldt voor alle bovenstaande talen behalve Hindi, Japans en Koreaans.