FysioNotes: handleiding voor koppeling

Stap 1: Token ophalen uit

1. Log in op FysioWeb
  2. Ga naar Instellingen > FysioWeb via het menu bovenaan

3. Klik op “Genereer Token”

4. Kopieer het token

Stap 2: Token invoeren bij Physitrack

1. Log in op uw Physitrack account
  2. Klik op uw naam in de rechterbenedenhoek en selecteer “Instellingen
  3. Onder de sectie “Integraties” selecteer “FysioNotes” en plak het token in het veld “Token/API sleutel”
  4. Klik op “Sla wijzigingen op”

Stap 3: Token per gebruiker

1. Menu “adresbeheer”
  2. Ga naar “therapeuten”
  3. Voor iedere therapeut: op de therapeutenfiche, druk knopje “genereer token” om een token op te halen (licentie per therapeut).

Physitrack openen vanuit FysioWEB

Selecteer een patiënt en kies de patiênten-fiche:

Onder de patiëntenfiche kies je de knop “+Physitrack”:

Het programma Physitrack opent zich voor gebruik. Kies één van beide functies:

Je kan direct een videochat starten of je kan selecties maken uit één of meer van volgende onderwerpen:

Daarna klik je links boven op “klaar”

In het volgende scherm kan je de oefeningen aanpassen per dag van de therapie.

En opslaan gebeurt rechtsboven met de knop “Wijs toe”

Als je later deze patiënt in fysionotes selecteert en Physitrack hiervoor opent, dan zal u de opgeslagen oefenprogramma’s voor deze patiënt hier aantreffen, of u kan een nieuw programma samenstellen.

De patiënt wordt gekopieerd (of, als de patiënt al eerder is gekopieerd, geopend) in Physitrack, en je bent meteen ingelogd in Physitrack.