Hoe kan ik de goniometer gebruiken?

Physitrack Telehealth Pro en Pro+ hebben een ingebouwde goniometer, waarmee u het gewrichtsbereik van uw cliënten nauwkeuriger kunt aflezen tijdens een videoconsult-evaluatie.
Volg de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot de goniometer:
  1. Selecteer tijdens een videoconsult "Delen" onderaan uw scherm.
  2. Klik op "Goniometer". Er verschijnt nu een goniometer in het venster.
  3. Sleep de goniometer door te klikken en vast te houden over de afbeelding en verplaats deze met uw muis naar de positie.
  4. Vergroot en verklein de goniometer met behulp van de blauwe cirkels in elke hoek.
  5. Draai de goniometer met behulp van de afzonderlijke cirkel die buiten de 0 graden markering is geplaatst.