James Software: handleiding voor koppeling

Stap 1: koppeling met Physitrack activeren

1. Ga in James naar het tabblad ‘Praktijk’ en het linker menu ‘Online diensten’.
  2. Selecteer de online dienst ‘Physitrack' en sla de pagina op.

Stap 2: token voor individuele fysiotherapeut aanmaken

1. Ga naar het tabblad ‘Praktijk’ en selecteer in het linker menu ‘Medewerkers’ de medewerker die Physitrack gaat gebruiken.
  2. Eventueel kan er een koppeling per medewerker worden gemaakt.
  3. Onderin de medewerkerkaart, ter hoogte van de knop ‘opslaan’, klik je op de knop ‘Physitrack-token’. Er wordt nu een token gegenereerd welke gekopieerd kan worden.

Stap 3: token invoeren in Physitrack

1. Log in op uw Physitrack-account
  2. Klik op uw naam in de rechterbenedenhoek en selecteer Instellingen
  3. Scroll naar Integraties en kies James Software.
    Er zal een nieuw veld verschijnen waar je het token in kunt plakken.
  4. Plak (CTRL+V) het PMS-token in het veld en druk op "Sla wijzigingen op".
    Let op: vul het token in inclusief de { en }, anders werkt het niet.

Stap 4: koppeling gebruiken

De koppeling is nu actief en op de patiëntenkaart is de knop ‘Physitrack’ beschikbaar gekomen. Met deze knop wordt Physitrack in een pop-up geopend op de betreffende patiëntenkaart. Mocht de patiënt nog niet bestaan dan wordt deze automatisch aangemaakt.