Hoe kan ik groepsbellen met Physitrack Telehealth?

Telehealth Basic geeft je de mogelijkheid om via browsers 1-op-1 én groepsgesprekken te voeren met cliënten en zorgverleners.

Op dit moment ondersteund Physitrack Telehealth Pro and Pro+ alleen 1-op-1 gesprekken tussen client en zorgverlener.
We zijn van plan om in de komende maanden ook groepsgesprekken mogelijk te maken voor Telehealth Pro en Pro+.

Om meerdere mensen toe te voegen aan je videoconsult, kun je het volgende doen:

1. Start uw videoconsult vanuit je Physitrack account door de eerste client uit te nodigen voor het gesprek (het is ok als ze nog offline zijn).
  2. Als het gesprek eenmaal gestart is, klik je vervolgens op de "Nodig meer personen uit" button bovenaan je scherm, of op het persoon icoon links onder in je scherm.
  3. Een nieuw venster zal openen. Klik op de link op de link naar de vergadering te kopiëren. Je kan nu de link plakken en versturen via berichten, WhatsApp of email naar de personen die je wil uitnodigen voor het gesprek.
  4. Vraag je genodigden om de link te kopiëren in hun webbrowser

Je genodigden kunnen zich nu bij je videoconsult voegen.

Let op: jij en je genodigden zullen mogelijk gevraagd worden om toestemming te geven voor toegang tot de camera en microfoon.