Registreer een nieuw Physitrack account

Welkom bij Physitrack!

Iedere zorgverlener die Physitrack wil gebruiken heeft daarvoor een eigen account nodig. Op deze pagina lees je hoe je een account aanmaakt.

Heb je al een Physitrack-account? Lees hier hoe je kunt inloggen.

Ga naar onze homepage op physitrack.com en klik op de knop Aan de slag rechtsboven, of ga direct naar een van onze registratiepagina's hieronder om je Physitrack-account aan te maken.

De diverse Physitrack-instanties draaien op servers op verschillende locaties. Bekijk deze pagina voor meer informatie!

Belangrijk: Omdat de Physitrack-servers strikt gescheiden van elkaar werken, is het niet mogelijk om een Physitrack-account later naar een andere server te verplaatsen. Let er dus extra goed op dat je je account op de juiste server aanmaakt!

Klik om een grotere versie te zien
1
Je voor- en achternaam worden weergegeven op oefenprogramma's die je toewijst en in e-mails die Physitrack namens jou naar patiënten stuurt.
Deze velden zijn verplicht.
2
Je e-mailadres wordt ook je login voor je Physitrack-account. Elk e-mailadres kan maar één keer gebruikt worden bij Physitrack. Het is daarom niet mogelijk om meerdere accounts te registreren met hetzelfde e-mailadres.
3
Je land wordt automatisch ingevuld op basis van je locatie (IP-adres). Corrigeer dit als ons systeem het fout heeft.
4
Selecteer je tijdzone.
5
Bevestig dat je een zorgverlener bent.

Als je patiënt bent, registreer dan geen Physitrack-account maar ga in plaats daarvan naar PhysiApp.
6
Vink het vakje aan om akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden.
7
Vink dit vakje aan als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe functies en andere informatie over Physitrack.
8
Bevestig nu dat je geen robot bent en de knop Maak account aan zou groen moeten oplichten. Klik erop om je account aan te maken. Binnen een paar seconden ontvang je een e-mail met een tijdelijk wachtwoord.

Wil je eerst eens rondkijken om te zien of Physitrack iets voor jou is? Geen probleem! Klik linksboven op de knop Terug naar gratis versie en probeer Physitrack uit zonder een account aan te maken. Meer informatie over de gratis versie van Physitrack.

Voor onbeperkt gebruik van Physitrack is een account en abonnement nodig, maar vergeet niet dat je Physitrack dankzij onze gratis proefversie van 30 dagen ook dan uitgebreid kunt uitproberen voordat er kosten in rekening worden gebracht.