Download logbestand patiënthistorie

Met een paar muisklikken kun je vanuit je Physitrack-account een CSV-bestand (door komma's gescheiden waarden) downloaden met daarin de activiteiten in patiëntendossiers van de afgelopen 90 dagen. Op deze pagina lees je meer over welke gegevens van je patiënten in het logbestand staan en hoe je de gegevens kunt downloaden.

Welke patiëntgegevens vind je in het activiteitenlogboek?

Elke regel in het logbestand begint met een tijdstempel (jaar, maand, dag, uur en minuut), gevolgd door één van onderstaande activiteiten. Zogenaamde Placeholders (getoond in rode letters) worden altijd vervangen door de van toepassing zijnde naam of ander waarde.

• Programma toegewezen genaamd %{program_name}
  • Patiënt geopend en geobserveerd
  • Bericht ontvangen van patiënt
  • Bericht naar patiënt gestuurd
  • Videoconsult gevoerd met patiënt
  • PROM toegewezen met naam %{prom_name}
  • PROM toegewezen met naam %{prom_name} aan programma %{program_name}
  • PROM genaamd %{prom_name} verwijderd van programma %{program_name}
  • Oefening genaamd %{exercise_name} voltooid
  • PROM ingevuld
  • PROM genaamd %{prom_name} ingevuld
  • Voorlichtingsbijlage toegewezen met naam %{attachment_name} aan programma %{program_name}
  • Voorlichtingsbijlage genaamd %{attachment_name} verwijderd van programma %{program_name}
  • Oefening toegewezen met naam %{exercise_name} aan programma %{program_name}
  • Oefeningen genaamd %{exercise_name} verwijderd uit programma %{program_name}
  • Programma genaamd %{program_name} verlengd van %{old_duration} dag(en) naar %{updated_duration} dag(en)
  • Duur van programma %{program_name} verminderd van %{old_duration} dag(en) naar %{updated_duration} dag(en)
  • Programma genaamd %{program_name} beëindigd
  • Programmadag verwijderd van programma %{program_name}
  • Parameters gewijzigd van oefening %{exercise_name} in %{program_name} programma

Hoe download ik het activiteitenlog van mijn patiënt?

Je downloadt het activiteitenlogboek van je patiënt in een paar eenvoudige stappen:

1
Log in op Physitrack als je nog niet ingelogd bent
2
Klik onderaan je scherm op Patiënten
3
Klik op de patiënt wiens activiteitenlog je wilt downloaden
4
Klik dan op de knop Download logboeken
5
Je browser zal je nu vragen waar je het logbestand wilt opslaan. Je kunt het bestand dan, als je dat wilt, uploaden naar je elektronisch patiëntendossier (EPD).