Fysiomanager: handleiding voor koppeling

U kunt uw Physitrack-account koppelen aan uw Fysiomanager-account en zo op eenvoudige manier patiëntgegevens kopiëren van Fysiomanager naar Physitrack.

Een koppeling maken werkt als volgt:

Stap 1: module activeren bij Fysiomanager (als manager)

1. Log in op uw Fysiomanager account (als praktijkhouder)
  2. Vraag via het vraagteken in de Agenda bij de servicedesk naar het aanzetten van de Physitrack-module

Stap 2: token(s) uit Fysiomanager halen (als manager)

1. Ga via het Hoofdmenu naar Modules en navigeer naar de Physitrack-module
  2. Klik op 'Beheer instellingen' en kies de betreffende medewerker
  3. Klik op 'Genereer token'.
  4. Selecteer deze token en kopieer deze naar uw klembord (Ctrl + C of Cmd⌘ + C)

Stap 3: token invoeren bij Physitrack

Let op: iedere Physitrack account dient apart gekoppeld te worden met Fysiomanager.
De onderstaande stappen dienen dus voor iedere afzonderlijke account te worden herhaald door de betreffende persoon.
  1. Log in op uw Physitrack account
  2. Klik op uw naam in de rechterbenedenhoek en selecteer 'Instellingen'.
  3. Selecteer 'Fysiomanager' als EPD en plak de token in het veld 'API sleutel' (zie onderstaande afbeelding).
  4. Klik op de knop 'Sla wijzigingen op' onderaan de pagina.

Klaar!

Vanaf nu kunt u vanuit Fysiomanager automatisch Physitrack aanroepen vanuit de patiëntkaart en het dashboard met de knop “ Physitrack”. De patiëntgegevens worden automatisch overgezet naar Physitrack.

Belangrijk: Physitrack wordt geopend in een nieuw venster. Zorg dat u popups toestaat.