Kan ik oefenprogramma's combineren?

PhysiApp ondersteunt één programma tegelijkertijd. We hebben dit zo ontworpen om het programma laagdrempelig te houden voor uw cliënten. Uw cliënt moet altijd de mogelijkheid hebben om gemakkelijk het complete (gecombineerde) programma te bekijken onder één toegangscode.
Physitrack ontwikkelt de mogelijkheid om zorgverleners meerdere programma's binnen dezelfde toegangscode toe te wijzen. Eenmaal geleverd, zal deze functie worden aangekondigd via de maandelijkse Physitrack-nieuwsbrief.

Wanneer u meerdere oefenprogramma's mee wilt geven aan één persoon, kunt u ervoor kiezen  om meerder oefenprogramma's aan uw 'winkelmandje' toe te voegen'.

1. Ga naar Bibliotheek > Oefenprogramma's (of bouw simpelweg een op maat gemaakt programma voor uw cliënt).
  2. Klik op de cirkel van het programma dat u mee wilt geven. Als er al oefeningen in uw selectie staan, krijgt u de vraag of u:
    1. een extra programma toe wilt voegen, waarbij het programma bovenop het huidige programma wordt gezet;
    2. u het toe wilt voegen NA de huidige selectie (dit ziet u alleen als u een wekelijks programma hebt staan, niet bij een dagelijks schema)
    3. uw huidige selectie wilt vervangen door uw net aangeklikte oefenprogramma