Download je Physitrack-factuur

Vanaf uw eerste betaling wordt het abonnementsgeld voor Physitrack elke maand automatisch afgeschreven. Het in rekening gebrachte bedrag wordt digitaal door Physitrack gefactureerd. Hieronder leest u hoe u uw facturen downloadt, bijvoorbeeld voor uw administratie.

Let op: Gebruikt u PT Direct? Lees dan hier waar u uw facturen vindt.
  1. Log in op Physitrack voorzover u dat nog niet gedaan hebt
  2. Klik op uw naam in de rechterbenedenhoek en selecteer Abonnement en klik op Bekijk facturen
  3. Klik vervolgens op de factuur die u wilt inzien en downloaden:
  4. Print de factuur of sla deze op op uw harde schijf. Afhankelijk van je besturingssysteem (Mac, Windows) kun je in het menubalk bovenin je scherm de facturen opslaan als PDF

Kun je deze factuur vanuit dit scherm niet downloaden? Dan kun je ook op je rechter muisknop klikken en de factuur dan opslaan door eerst op "Afdrukken" te klikken:

Kies daarna onder 'Bestemming' voor 'Opslaan als PDF':

Je krijgt nu alsnog netjes de factuur in PDF-formaat!