FysioLogic: handleiding voor koppeling

U kunt uw Physitrack-account koppelen aan uw FysioLogic-account en zo op eenvoudige manier werken met Physitrack vanuit FysioLogic. Een koppeling maken werkt als volgt:

Stap 1: Token(s) uit FysioLogic halen

1. Log in op FysioLogic
  2. Ga naar 'Tabellen en Instellingen' en klik onder 'Instellingen' op Physitrack:
  3. Er opent nu een nieuw scherm. Selecteer de betreffende therapeut en klik op 'Token genereren, vastleggen en kopiëren naar klembord':
  4. De token is nu gegenereerd en naar uw klembord gekopieerd. U kunt nu overschakelen naar de volgende stap.

Stap 2: Token invoeren bij Physitrack

Let op: iedere Physitrack account dient apart gekoppeld te worden met FysioLogic.
De onderstaande stappen dienen dus voor iedere afzonderlijke account te worden herhaald door de betreffende persoon.
  1. Log in op uw Physitrack account
  2. Klik op uw naam in de rechterbenedenhoek en selecteer 'Instellingen'.
  3. Selecteer 'FysioLogic' als EPD en plak de token in het veld 'API sleutel' (zie onderstaande afbeelding) met CTRL + V (voor Apple CMD + V).
  4. Klik op de knop 'Sla wijzigingen op' onderaan de pagina.

Klaar!

Vanaf nu kunt u vanuit FysioLogic automatisch Physitrack aanroepen vanuit de patiëntdossier en het dashboard met de knop “ Physitrack”. De patiëntgegevens worden automatisch overgezet naar Physitrack.

Belangrijk: Physitrack wordt geopend in een nieuw venster. Zorg dat u popups toestaat.