Introductie bij Verbind menu

Welkom bij het Verbind menu! Alles om communiceren met uw cliënten makkelijker te maken.

Waar gebruik ik "Verbind" voor?

1. Chat/Berichten (in twee richtingen)
  2. Videoconsulten
  3. Instellingen voor communicatie met cliënten

Deze functie laat u direct in contact komen met bericht- en contactfuncties voor u en uw cliënten.

• Zie direct welke ongelezen berichten u binnen hebt gekregen
  • Neem contact op met uw cliënten zonder hun persoonlijk dossier op te moeten zoeken
  • Bewerk uw uitnodiging voor een gesprek en eventueel de toestemmingsverklaring die u toestuurt
  • Schakel chatverkeer in - of uit
  • Bekijk uw logboeken om inzicht te krijgen in de gesprekken die u heeft gevoerd

NB. Het videoconsult en de chatfunctie kunnen ook gestart worden vanuit het tabblad 'Cliënten'. Echter, wanneer u een overzicht wil hebben van de communicatie met al uw cliënten of u globale communicatie-instellingen wilt wijzigen, is "Verbind" de plek voor u!

In de hierna volgende artikelen zullen we u laten zien hoe u de functionaliteiten van "Verbind" inzet.

Hierna: Ongelezen berichten lezen