Hoe verander ik de tekst van de email waarin ik een programma mee stuur naar mijn patiënten?

Wanneer u een online oefenprogramma mee geeft en het e-mailadres van uw patiënt invult, ontvangt uw patient een e-mail met instructies en toegangscode om het programma digitaal te bekijken.

U kunt deze tekst aanpassen naar de behoeften van uw praktijk; u kunt de opzet veranderen, uw praktijkgegevens toevoegen of aanvullende informatie toevoegen zoals contactgegevens voor noodgevallen en/of een link naar uw online boekingsformulier. Om dit aan te passen doorloopt u de volgende stappen:

1
Log in op uw account op de webversie van Physitrack. Klik op uw naam in de rechterbenedenhoek en selecteer 'Instellingen'. Scroll vervolgens naar beneden naar 'E-mail toegangscode'.
2
Selecteer wie u wilt dat de afzender van het bericht is (dit kan uw naam zijn of de naam van uw praktijk). Vervolgens wordt deze afzender weergegeven in de e-mail naar uw cliënten. U kunt uw praktijknaam wijzigen bij 'Mijn account' > 'Mijn praktijk'.
3
Geef aan of u wilt dat antwoorden op deze mail worden verzonden naar uw eigen e-mailadres of naar [email protected]. Houd er rekening mee dat PhysiApp geen antwoord geeft op e-mails tenzij deze betrekking hebben op technische vragen over PhysiApp zelf. We raden u daarom aan deze optie ingeschakeld te laten.
4
Stel het onderwerp van uw bericht in. Wij raden u aan om het duidelijk en kort te houden om te voorkomen dat uw e-mail als spam wordt gemarkeerd.
5
Pas het bericht aan.
Belangrijk: er zijn bepaalde velden (voor tekst ingesloten in %{}) die worden vervangen voordat de e-mail wordt verzonden. Sommige van deze velden, zoals de toegangscode, zijn vereiste velden die u in uw bericht moet houden. Raadpleeg de onderstaande tabel voor details.
Veldnaam Vereist? Omschrijving
%{link_to_app} ja Dit is een dynamische link naar de iOS/Android/Web versie van PhysiApp. Wanneer een cliënt op deze link klikt wordt automatisch het apparaat gedetecteerd en is de cliënt automatisch ingelogd op de juiste versie.
%{link_to_web_version} ja Dit is een link naar de webversie van PhysiApp, door op deze link te klikken meld de cliënt zich automatisch aan voor de web versie.
%{access_code} ja Toegangscode van de cliënt.
%{client_name} nee Naam van de cliënt.
%{practitioner_name} nee Naam van de zorgverlener.
%{practice_name} nee Naam van de praktijk (als deze is toegevoegd bij 'My account' > Mijn praktijk.
%{additional_comments} nee Extra opmerkingen, zoals deze is toegevoegd wanneer het programma wordt meegegeven.
6
Klik op 'Sla wijzigingen op'.
U heeft het bericht nu aangepast! Let op: Dit bericht is alleen aangepast voor uw eigen account. Om uw collega's ook gebruik te laten maken kunt u het hele bericht kopiëren en versturen naar uw collega, zodat hij/zij dit bericht ook kan plakken.