Crossuite: handleiding voor koppeling

U kunt uw Physitrack-account koppelen aan uw Crossuite-account en zo op eenvoudige manier patiëntgegevens kopiëren van Crossuite naar Physitrack.

In onderstaande video legt Joris van Crossuite uit hoe u de koppeling maakt:

Een koppeling maken werkt als volgt:

Stap 1: module activeren bij Crossuite (als manager)

Neem contact op met de supportdesk van Crossuite om Physitrack te activeren binnen uw account. Vervolgens wordt Physitrack weergegeven binnen uw dossier.

Stap 2: token(s) uit Crossuite halen (als manager)

1. Log in binnen Crossuite
  2. Ga naar het 'Rader'-icoon linksonder in uw venster.
  3. Uw instellingen openen nu in een nieuw tabblad. Onder uw persoonlijke gegevens kunt u het veld 'Physitrack token' terugvinden
  4. Klik op het 'Potlood'-icoon en klik binnen het venster 'Physitrack token creëren' op 'OK'.
  5. U krijgt nu een token. Selecteer deze token en kopieer deze naar uw klembord (Ctrl + C of Cmd⌘ + C)

Stap 3: token invoeren bij Physitrack

Let op: iedere Physitrack account dient apart gekoppeld te worden met Crossuite.
De onderstaande stappen dienen dus voor iedere afzonderlijke account te worden herhaald door de betreffende persoon.
  1. Log in op uw Physitrack account
  2. Klik op uw naam in de rechterbenedenhoek en selecteer 'Instellingen'.
  3. Selecteer 'Crossuite' als EPD en plak de token in het veld 'API sleutel' (zie onderstaande afbeelding).

Klik tot slot op de knop 'Sla wijzigingen op' onderaan de pagina om de token op te slaan.

Klaar!

Vanaf nu kunt u vanuit Crossuite automatisch Physitrack aanroepen vanuit de patiëntkaart en het dashboard met de knop “Physitrack”. De patiëntgegevens worden automatisch overgezet naar Physitrack.

Belangrijk: Physitrack wordt geopend in een nieuw venster. Zorg dat u popups toestaat.