Hoe kan ik de ontvanger van een bericht van een cliënt veranderen?

Wanneer u cliënten deelt met een collega, staat standaard ingesteld dat degene die het programma van een cliënt ooit heeft verstuurd ook melding krijgt van de berichten die binnenkomen.

Om dit veranderen doorloopt u de volgende stappen:

• Ga naar 'Cliënten' vanuit het hoofdmenu en klik de cliënt aan (of open je cliënt vanuit het EPD);
  • Klik op het 'Instellingen'-icoon:
  • Kies de zorgverlener die de notificaties zou moeten ontvangen en klik op 'Sla wijzigingen op'.