Wie heeft toegang tot de gegevens van mijn patiënten?

Gegevensbescherming en de privacy van u en uw patiënten hebben voor Physitrack de hoogste prioriteit. Physitrack handelt volledig in overeenstemming met zowel de AVG als de HIPAA (privacy-wetgeving in de Verenigde Staten).

Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie over hoe wij met dit onderwerp omgaan.

Kunnen de gegevens van mijn patiënten door andere patiënten worden bekeken?

Nee, dat kunnen ze niet.

Patiënten kunnen alleen toegang krijgen tot hun eigen oefenprogramma en programmageschiedenis, therapietrouwgegevens invoeren of inloggen voor een gepland videoconsult door een toegangscode in te voeren die bestaat uit 8 willekeurige kleine letters in combinatie met hun geboortejaar. Ze hebben geen toegang tot andere gegevens.

Kunnen de gegevens van mijn patiënten door andere zorgverleners worden bekeken?

Als algemene regel geldt dat andere zorgverleners de gegevens van uw patiënten niet kunnen inzien. Als zorgverlener kunt u er echter voor kiezen om uw patiënten met collega's te delen. Als u dit doet, hebben deze collega's toegang tot deze gedeelde patiënten en de aan hen toegewezen oefenprogramma's. Zij kunnen dan zelf ook oefenprogramma's aan hen toewijzen.

Kunnen de gegevens van mijn patiënten worden bekeken door het personeel van Physitrack?

Bij Physitrack denken we niet alleen aan gegevensbescherming en privacy, maar willen we ook zorgen voor een optimale gebruikerservaring voor zowel zorgverlener als patiënt.

Ons supportteam staat klaar om je zo goed mogelijk te helpen als je vragen hebt over Physitrack. In sommige gevallen kijken we in je account en kunnen we patiëntgegevens inzien voor zover dat nodig is om je vraag te beantwoorden of je probleem op te lossen. Uiteraard gebeurt dit met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. De veiligheid, integriteit en vertrouwelijkheid van deze gegevens zijn altijd gewaarborgd.

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem met het versturen van je feedback. Probeer het later nog eens.

Contact opnemen? Bericht sturen aan Physitrack Bericht sturen aan Physitrack