Wachtwoord PT Direct account aanpassen

Ben je je PT Direct wachtwoord vergeten of wil je het wijzigen? Geen probleem! Volg de onderstaande stappen:

1. Ga naar de inlogpagina van PT Direct. Je vindt deze op https://nl.physitrack.com/ptdirect/sign_in. Klik op Uitloggen indien je ingelogd bent.
  2. Klik op Wachtwoord vergeten?

3. Voer je e-mailadres in en klik op de Stuur link voor nieuw wachtwoord knop.

4. Enkele ogenblikken later ontvang je een e-mail met een nieuw, tijdelijk wachtwoord. Dit wachtwoord heeft een geldigheidsduur van 6 uur.
  5. Log nu in met je e-mailadres en het nieuwe, tijdelijke wachtwoord. Je wordt vervolgens gevraagd een nieuw (en permanent) wachtwoord in te voeren en deze te bevestigen.
  6. Klaar! Vanaf nu log je in met je nieuwe wachtwoord.

Let op: Deze instructies helpen je je PT Direct wachtwoord te resetten. Klik hier als je je wachtwoord voor Physitrack wilt aanpassen..