FysioRoadMap: handleiding voor koppeling

Een koppeling maken tussen uw FysioRoadMap account en uw Physitrack account is eenvoudig en bespaart u veel tijd.

Stap 1: koppeling met Physitrack activeren

1. Open FysioRoadMap
  2. Ga naar Instellingen > Koppelingen en vink Physitrack aan:

Stap 2: token voor individuele fysiotherapeut aanmaken

1. Ga naar Stambestanden > Fysiotherapeut
  2. Click op de "Genereer Physitrack PMS token" knop
  3. Klik op het icoontje om het PMS-token te kopiëren

Stap 3: token invoeren in Physitrack

1. Log in op uw Physitrack-account
  2. Klik op uw naam in de rechterbenedenhoek en selecteer Instellingen
  3. Scroll naar Integraties en kies FysioRoadMap.
    Er zal een nieuw veld verschijnen waar je het token in kunt plakken.
  4. Plak (CTRL+V) het PMS-token in het veld en druk op "Sla wijzigingen op".
    Let op: vul het token in inclusief de { en }, anders werkt het niet.

Nota bene: als u PT Direct gebruikt om uw zorgverleners te beheren, logt u in op uw PT Direct account, gaat u naar Zorgverleners, klikt op de zorgverlener in kwestie, kiest u dat deze zorgverlener integreert met FysioRoadMap, plakt u het PMS-token in het veld, en slaat u de wijzigingen op.

Stap 4: koppeling gebruiken

• Als de koppeling actief is, ziet u bij elke patiënt het Physitrack-logo
  • Klik op het logo, en de patiënt wordt gekopieerd naar Physitrack en geopend binnen FysioRoadMap

Nota bene: Vanwege serverbeperkingen van o.a. FysioRoadmap werkt videobellen op dit moment niet vanuit deze 'externe omgevingen'. De te volgen stappen zijn dan als volgt:

• Maak de integratie met FRM;
  • Open de patiënt binnen FRM;
  • Klik op Physitrack (hiermee wordt de patiënt aangemaakt in Physitrack);
  • Ga vervolgens uit de 'remote' omgeving van jullie EPD en log in op de lokale browser via https://www.physitrack.nl
  • Start het gesprek vanuit daar.