Hoe kan ik meer oefenprogramma's toevoegen aan mijn programma-bibliotheek?

Physitrack® biedt u de mogelijkheid om eigen oefenprogramma's toe te voegen aan uw bibliotheek. Dit maakt het meegeven van een programma nog makkelijker.

Er zijn 2 manieren waarop u uw bibliotheek kan vullen met eigen oefenprogramma's en protocollen:

1. Een programma maken voor uw cliënt en deze vervolgens in de bibliotheek opslaan.
  2. Direct een protocollen samenstellen vanuit de Bibliotheek.
Physitrack is bezig met het ontwikkelen van de mogelijkheid voor zorgverleners om meerdere programma's binnen dezelfde toegangscode toe te wijzen. Eenmaal actief, zal deze functie worden aangekondigd via de maandelijkse Physitrack-nieuwsbrief.

1. Een programma meegeven én opslaan in je bibliotheek

1. Open uw cliënt vanuit uw EPD of ga naar Bibliotheek > Oefeningen
  2. Selecteer de oefeningen die u aan uw oefenschema wilt toevoegen.
  3. Wanneer uw oefenschema compleet is, klikt u op het 'winkelmand'-icoon bovenin het scherm. Dit opent de programmabewerker.

4. Bewerk het programma naar uw eigen voorkeuren.
  5. Klik op het 'Kopieer naar bibliotheek'-icoon rechtsboven om het programma naar uw bibliotheek te kopiëren.
  6. Vervolgens kunt u het programma een naam geven en de filters aangeven waaronder het programma gevonden kan worden.

2. Een programma direct toevoegen vanaf het tabblad 'Oefenprogramma's'

1. Log in op http://www.physitrack.nl (dus niet direct vanuit uw EPD) en ga naar Bibliotheek > Oefenprogramma's.
  2. Klik op het '+'-icoon in de rechter bovenhoek van de pagina.
  3. Kies het relevante specialisme en de titel voor het programma en klik op 'Sla op en ga door'.
  4. Kies nu inhoud zoals oefeningen, voorlichtingsmateriaal en meetinstrumenten voor in uw programma. Let op dat u de oefenparameters ook al instelt.
  5. Als u klaar bent klikt u op 'Klaar'. Het programma zal nu verschijnen onder het tabblad 'Oefenprogramma's'.