Hoe kan ik een oefening streamen tijdens een videoconsult?

Met Physitrack Telehealth Pro en kunt u onze (en uw) oefenvideo's streamen naar cliënten tijdens een gesprek. Hierdoor kunnen uw cliënten de oefeningen op camera's repliceren, zodat u ter plekke duidelijke feedback kunt geven om hen te helpen hun techniek te verbeteren.

Het is een geweldige manier om patiënten op afstand te informeren en te ondersteunen en ervoor te zorgen dat ze op de hoogte blijven van hun trainingsprogramma.

1. Start een videogesprek met uw cliënt
  2. Klik op "Delen" en dan op "Stream oefening".
  3. Je ziet een venster van waaruit je kunt zoeken naar oefeningen om te streamen.
    Tip: u kunt dit venster verslepen door op de tekst "Stream oefening" te klikken en te slepen naar waar u wilt.

4. Klik op een oefening om de video af te spelen.Het afspelen van de oefening wordt door u geregeld en is hetzelfde op zowel uw apparaat als op dat van uw cliënt.