Physitrack laadt niet binnen SpotOnMedics

N.B. iframe werkt op alle moderne browsers, behalve Safari

SpotOnMedics laadt Physitrack binnen een zogeheten iframe.

Sommige browsers, waaronder Google Chrome 80, blokkeren deze iframe in sommige gevallen. Daardoor kunt u de melding krijgen:

nl.physitrack.com heeft de verbinding geweigerd (of een soortgelijke melding)

Probleem verhelpen (Google Chrome):

1. Open Google Chrome
  2. Kopieer de tekst chrome://flags/#same-site-by-default-cookies en plak deze in de adresbalk
  3. Druk enter
  4. Ga naar "SameSite by default cookies" en stel de waarde in op "Disabled":
  5. Scroll iets naar beneden naar "Cookies without SameSite must be secure" en stel ook deze waarde in op "Disabled"
  6. Druk op de Relaunch knop rechts onderin het scherm