Wat is de oefenprogramma-bibliotheek?

Het tabblad Physitrack® Oefenprogramma's bevat kant-en-klare programma's die u direct aan uw cliënt kunt toewijzen. Deze bewezen programma's zijn gemaakt door onze deskundige artsen. 
Met dit tabblad kunt u ook uw eigen vooraf ingestelde sjablonen maken met oefeningen, PROM's en/of educatieve inhoud, zodat u sneller inhoud aan uw cliënten kunt toewijzen.
Let op, sommige van onze sjablonen kunnen veel oefeningen bevatten. Dit is opzettelijk. Voor sommige programma's kan er een scala aan oefeningen zijn die in dit stadium van toepassing kunnen zijn, bijvoorbeeld ACL-revalidatie. Voor uw gemak hebben we een selectie van oefeningen toegevoegd. U kunt dan de oefeningen die niet nodig zijn voor uw cliënt verwijderen. Een veel sneller proces voor u dan het toevoegen van oefeningen.
Elke keer dat u een nieuw oefenprogramma ontwerpt en toewijst aan een cliënt, wordt het oefenprogramma opgeslagen als sjabloon in uw oefenprogramma-bibliotheek.
Oefenprogramma-sjablonen bevatten geen cliëntgegevens.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem met het versturen van je feedback. Probeer het later nog eens.

Contact opnemen? Bericht sturen aan Physitrack Bericht sturen aan Physitrack