Ik kan geen geluid horen (of mijn cliënt kan niets horen)

  • Controleer of het volume niet gedempt is
  • Controleer of uw koptelefoon is aangesloten
  • Klik in het gespreksvenster op de knop Instellingen (rechtsonder).
  • Controleer of de juiste invoer en uitvoer zijn ingesteld voor uw audio en video.
  • Controleer of u (of uw cliënt) uw browser (of, in het geval van de iOS of Android app, de app) toestemming heeft gegeven voor toegang tot uw camera en microfoon.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem met het versturen van je feedback. Probeer het later nog eens.

Contact opnemen? Bericht sturen aan Physitrack Bericht sturen aan Physitrack