Er gebeurt niets als ik op "Start videoconsult" klik.

Als u een cliënt (online of offline) uitnodigt voor een gesprek en u klikt op "Start videoconsult" (hieronder omcirkeld) en er gebeurt niets, kan het zijn dat uw browser popups blokkeert.

Als u een videogesprek voert in Physitrack, wordt het gesprek uitgevoerd in een nieuw browservenster, zoals hieronder weergegeven.

Als er geen nieuw browservenster wordt weergegeven wanneer u op "Start videoconsult" klikt, controleer dan dat:

• het browservenster van het videogesprek niet achter uw hoofdvenster van de Physitrack-browser staat. (Ga naar het menu Venster in uw werkbalk en controleer daar)
  • je geen programma hebt, zoals een reclameblokker, dat pop-ups blokkeert. Als dit het geval is, schakel dit dan uit in uw browser.
  • zorg ervoor dat uw browser pop-upvensters toestaat