2. Privacy & beveiliging

Het Physitrack videoconsult is opgezet rond het beschermen van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van uw cliëntgegevens. 

Versleuteling van gesprekken

Video- en audiostreams tussen gespreksdeelnemers zijn versleuteld met AES 256-bits encryptie. Dit is inclusief het delen van het schermen.

Gegevensopslag
  • Er wordt geen audio of video opgenomen door Physitrack.
  • De enige gegevens die we opslaan zijn gegevens over uw gesprek (zogenaamde metadata), zoals de begintijd, eindtijd, duur, naam van de cliënt die u heeft gesproken, etc. 
  • Het doel hiervan is om u te helpen inzicht te krijgen in (en factureren van) uw cliënten, en om Physitrack in staat te stellen de prestaties van ons platform technisch te monitoren en tech problemen op te lossen.
  • Uw gegevens worden veilig opgeslagen in ons ISO 27001 en SOC2 gecertificeerde datacenter.
  • Meer informatie over welke gegevens door Physitrack worden verwerkt.

Opmerking: we kunnen optioneel en tegen meerprijs de opname van het audiogedeelte van gesprekken voor uw PT Direct-account inschakelen als dit in uw land is toegestaan en u over de juiste privacy controles beschikt. Neem contact op met [email protected] voor meer informatie.

Volgende: Systeemvereisten

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem met het versturen van je feedback. Probeer het later nog eens.

Contact opnemen? Bericht sturen aan Physitrack Bericht sturen aan Physitrack