Wat gebeurt er als een patiënt op vakantie gaat?

Als je patiënt toegang heeft tot internet, kan hij zijn Physitrack-thuisoefenprogramma gewoon blijven volgen, ongeacht waar ter wereld hij zich bevindt.

Je patiënt kan zelfs de tijdzone wijzigen (vanaf de Instellingen-pagina) om de tijd waarop de alerts worden verstuurd worden veranderen.
Nota bene: het is mogelijk voor je patiënt om zelf een lijst met oefeningen uit te printen, maar als je patiënt geen toegang heeft tot internet, kan hij niet inloggen om de voltooiing van de oefeningen te bevestigen.
Je kunt een thuisoefenprogramma niet pauzeren, maar je kunt wel een pauze inlassen tussen twee verschillende fases.
We raden je aan om rekening te houden met de reisplanning van je patiënt bij het opstellen en toewijzen van het thuisoefenprogramma.