Wat kost Physitrack?

Basislicentie

• Elke zorgverlener heeft die met Physitrack wil werken heeft toegang nodig tot zijn/haar eigen licentie.
  • 180 belminuten inbegrepen per maand (voor losse accounts, niet van toepassing op Physitrack Direct).
  • PhysiApp (onze patiëntenapp voor iOS, Android en web) is gratis te gebruiken voor uw cliënten.
  • U kunt uw abonnement elke maand aanpassen of opzeggen.
Land Prijs per zorgverlener per maand
Verenigde Staten $10.99
Canada $13.99
Australië $13.99
Nieuw Zeeland $13.99
Verenigd Koninkrijk £9.99 + VAT
Ierland €11.95
Nederland en België €9.95
Duitsland €9.95
Brazilië
R$29.00
Frankrijk €9.95

Extra's

Videoconsult

• Lees hier waarom wij per 4 mei 2020 kosten in rekening moeten gaan brengen voor Telehealth
  • Het videoconsult via Physitrack zorgt ervoor dat u beveiligd en versleuteld op afstand kunt communiceren met uw cliënten.
  • Audio en video zijn versleuteld en u heeft aanvullende opties om bijvoorbeeld schermen te delen of oefeningen te streamen tijdens een gesprek.
  • Uw cliënten hebben geen aanvullende apps nodig: Telehealth vindt plaats binnen de gratis PhysiApp (voor iOS, Android en/of web) die de meeste cliënten al eerder meegegeven hebben gekregen voor hun huiswerkoefeningen of voorlichting.
  • Physitrack Telehealth is gebouwd met Dolby™ technologie. Dit betekent dat audio- en videokwaliteit gewaarborgd zijn.

Beeldbelbundels

Elke losse Physitrack-licentie zal standaard 180 minuten aan beeldbellen beschikbaar (niet van toepassing op Physitrack Direct accounts).

Pro Pro+ Pro 2000
Prijs per gebruiker per maand
aanvullend op de prijs voor de basislicentie
AUD 15.29
CAD 15.29
USD 11.99
£ 11.99
€ 11.99
AUD 26.99
CAD 26.99
USD 19.99
£ 19.99
€ 19.99
AUD 49.99
CAD 49.99
USD 39.99
£ 39.99
€ 39.99
Geïncludeerde cliëntminuten per maand*
Veilig, kwalitatief hoogstaand en AVG-proof.
Tijdens de Corona-crisis 50% extra minuten binnen alle bundels.
500 1000 1000 2000 2000 4000

Streamen van oefeningen/voorlichting
Live delen van oefeningen en/of voorlichting om samen door te nemen.
Ondersteunen op afstand zonder verlies van kwaliteit.
inbegrepen  inbegrepen  inbegrepen
Delen van scherm
Deel het scherm, een venster of uw bureaublad van u als zorgverlener
inbegrepen inbegrepen inbegrepen
Inbellen via vaste telefoonlijn  (verwacht in April 2020)
Lokale nummers voor alle landen in Europa én daarbuiten
- inbegrepen inbegrepen
Groepsgesprek  (binnenkort beschikbaar)
Voer groepsgesprekken uit met meerdere cliënten tegelijkertijd
    inbegrepen
Specifiek voor u ingesteld IP-adres
Voor het makkelijk openstellen van Physitrack Telehealth binnen uw bedrijfsnetwerk
    inbegrepen
  • Prijzen zijn met 0% BTW belast, omdat wij de BTW voor u verleggen: Meer over het verleggen van BTW
  • Wanneer u deze optie aanschaft, betaalt u een pro-rato bedrag voor de resterende dagen van de maand.
    Voorbeeld: Als u op 14 april een Telehealth-bundel aanschaft, betaalt u maar de helft en wanneer deze bundel vernieuwt op 1 mei, betaalt u het volledige bedrag zoals hierboven aangegeven.

*) Minuten per maand:

Physitrack probeert de kosten voor het videoconsult zo laag mogelijk te houden, zodat we dit ook direct kunnen verwerken en uw kosten zo laag mogelijk houden. Om dit voor elkaar te krijgen, geldt het volgende:

• Uw minuten beginnen pas op het moment dat de cliënt zich bij het gesprek voegt. U betaalt niet voor de tijd dat u aan het wachten bent op uw patiënt;
  • Alle minuten worden vernieuwd of de eerste dag van de maand (en dan wordt het bedrag voor videobellen ook in rekening gebracht).
  • We kunnen helaas niet per minuut rekenen om administratieve overbelasting te voorkomen (of dat we extra administratieve collega's moeten aannemen waarmee uw kosten hoger worden)
  • Het is helaas administratief niet mogelijk om minuten over te dragen tussen zorgverleners.
  • Een minuut dat een cliënt met u in een sessie zit wordt gerekend als een minuut binnen de bundel.
    Bijvoorbeeld: als u een videosessie van 20 minuten heeft met één cliënt, telt dit als 20 minuten binnen uw bundel.
    Als u een groepssessie heeft met 2 cliënten die 20 minuten duurt, moeten wij 40 minuten uit uw bundel halen.

**) De Pro 4000 bundel kan alleen worden ingeschakeld voor PT Direct accounts (er zijn echter geen kosten verbonden aan het activeren van een PT Direct account). Stuur een e-mail naar [email protected] wanneer u hier gebruik van wilt maken.

Gespreksopnames

• Er zijn aanvullende mogelijkheden om het audiogedeelte (dus geen video) op te nemen, te converteren naar .mp3 en zo 30 dagen op te slaan op onze servers. Daarna worden de opnames alsnog verwijderd (als u deze niet lokaal opslaat)
  • Het opnemen van audio is mogelijk voor grotere PT Direct accounts. Hiervoor is een aparte overeenkomst nodig om deze data te beheren.
  • U kunt deze MP3-bestanden handmatig downloaden of via een API automatisch downloaden.
  • Gespreksopnames worden toegevoegd als een vast tarief bovenop uw beeldbelbundel en het huidige tarief hiervoor is:
    • Pro plans: €28,-
    • Pro+ plans: €56,-
    • Pro 2000 plans: €112,-
    • Pro4000 plans: €224,-

Om gespreksopnames te activeren voor uw account kunt u een e-mail sturen naar [email protected].

Aanvullend anatomisch voorlichtingsmateriaal via Primal Pictures

U kunt gebruik maken van Premium Content binnen uw Physitrack-licentie en extra materiaal activeren om ook 3D-animaties en -afbeeldingen te kunnen tonen en meegeven.

€ 2,99
UD 3.99
CAD 3.99
USD 2.99
£ 2.99

Benchmarking

U kunt benchmarking inschakelen op uw account om resultaten en uitkomsten te vergelijken tussen uw cliënten.

AUD 3.99
CAD 3.99
USD 2.99
£ 2.99
€ 2.99

Programma's toewijzen aan hele groepen tegelijk

Maak cliëntgroepen en wijs programma's toe aan meerdere cliënten tegelijk.
Op dit moment is dit alleen toegankelijk voor gebruikers van een custom app

Korting

• Physitrack biedt verschillende kortingen voor leden van bepaalde netwerken, groepen gebruikers of coöperaties.
  • Physitrack biedt daarnaast staffelkortingen voor praktijken met meer dan 100 gebruikers. Stuur daarvoor een e-mail naar [email protected].