Wat kost Physitrack?

Basislicentie

• Elke zorgverlener heeft een eigen Physitrack-account nodig, wat hun toegang geeft tot het almaar groeiende Physitrack bibliotheek (3000+)
  • Ongelimiteerde cliënten en ongelimiteerde aantal toegewezen programma's
  • Deel cliënten en/of inhoud met uw collega's
  • Videoconsult (Telehealth Basic) inbegrepen per maand
  • PhysiApp (onze patiëntenapp voor iOS, Android en web) is gratis te gebruiken voor uw cliënten.
  • U kunt uw abonnement elke maand aanpassen of opzeggen.U zit nergens aan vast.
Land Prijs per zorgverlener per maand
Verenigde Staten $11.99
Canada $14.99
Australië $14.99
Nieuw Zeeland $14.99
Verenigd Koninkrijk £10.99 + VAT
Ierland €10.95
Nederland en België €10.95
Duitsland €10.95
Brazilië
R$29.00
Frankrijk €10.95
Italië €10.95

Extra's

U kunt er voor kiezen om de volgende extra's aan te zetten voor uw Physitrack-account.

Videoconsult

Physitrack Telehealth:
  • U kunt het videoconsult aan of uitzetten door op uw naam te klikken in de rechterbenedenhoek en abonnement te selecteren
  • Voor PT Direct accounthouders, neem alstublieft contact op met uw Sales contactpersoon.
  • Het videoconsult via Physitrack zorgt ervoor dat u beveiligd en versleuteld op afstand kunt communiceren met uw cliënten.
  • Audio en video zijn versleuteld en u heeft aanvullende opties om bijvoorbeeld schermen te delen of oefeningen te streamen tijdens een gesprek.
  • Uw cliënten hebben geen aanvullende apps nodig: Telehealth vindt plaats binnen de gratis PhysiApp (voor iOS, Android en/of web) die de meeste cliënten al eerder meegegeven hebben gekregen voor hun huiswerkoefeningen of voorlichting.
  • Physitrack Telehealth Pro en Pro+ zijn gebouwd met Dolby™ technologie. Dit betekent dat audio- en videokwaliteit gewaarborgd zijn.

Beeldbelbundels

Physitrack biedt drie videoconsultpakketten aan. Elk pakket biedt andere gebruiksmogelijkheden voor in uw praktijk.

Basic Pro Pro+
Prijs per gebruiker per maand
aanvullend op de prijs voor de basislicentie
Gratis    AUD 16.99
CAD 16.99
USD 11.99
£ 11.99
€ 11.99
AUD 28.49
CAD 28.49
USD 19.99
£ 19.99
€ 19.99
Inbegrepen cliëntminuten per maand
Veilig, kwalitatief hoogstaand en AVG-proof.
onbeperkt 2000*

onbeperkt

Cliënten bellen via PhysiApp
PhysiApp is beschikbaar voor web, iOS en Android
Alleen web iOS/Android
en web
iOS/Android
en web
Streamen van oefeningen/voorlichting
Live delen van oefeningen en/of voorlichting om samen door te nemen.
Ondersteunen op afstand zonder verlies van kwaliteit.
inbegrepen  inbegrepen
Delen van scherm
Deel het scherm, een venster of uw bureaublad van u als zorgverlener
inbegrepen inbegrepen inbegrepen
Goniometer
Meet de bewegingsuitslagen van gewrichten
- inbegrepen inbegrepen
Inbellen via vaste telefoonlijn  (verwacht in April 2020)
Lokale nummers voor alle landen in Europa én daarbuiten
- inbegrepen inbegrepen
Groepsgesprek  (binnenkort beschikbaar)
Voer groepsgesprekken uit met meerdere cliënten tegelijkertijd
inbegrepen  - inbegrepen
Specifiek voor u ingesteld IP-adres
Voor het makkelijk openstellen van Physitrack Telehealth binnen uw bedrijfsnetwerk
-    - inbegrepen
Technische ondersteuning
Email support voor u en uw cliënten binnen 2 werkdagen
- (alleen
self-service)
inbegrepen inbegrepen

• Prijzen zijn met 0% BTW belast, omdat wij de BTW voor u verleggen: Meer over het verleggen van BTW
  • Wanneer u deze optie aanschaft, betaalt u een pro-rato bedrag voor de resterende dagen van de maand.
    Voorbeeld: Als u op 14 april een Telehealth-bundel aanschaft, betaalt u maar de helft en wanneer deze bundel vernieuwt op 1 mei, betaalt u het volledige bedrag zoals hierboven aangegeven.
*) Minuten per maand (alleen voor Telehealth Pro):
  • Uw minuten beginnen pas op het moment dat de cliënt zich bij het gesprek voegt. U betaalt niet voor de tijd dat u aan het wachten bent op uw patiënt;
  • Alle minuten worden vernieuwd of de eerste dag van de maand (en dan wordt het bedrag voor videobellen ook in rekening gebracht).
  • We kunnen helaas niet per minuut rekenen om administratieve overbelasting te voorkomen (of dat we extra administratieve collega's moeten aannemen waarmee uw kosten hoger worden)
  • Het is helaas administratief niet mogelijk om minuten over te dragen tussen zorgverleners.

Gespreksopnames (alleen voor Telehealth Pro(+))

• Er zijn aanvullende mogelijkheden om het audiogedeelte (dus geen video) op te nemen, te converteren naar .mp3 en zo 30 dagen op te slaan op onze servers. Daarna worden de opnames alsnog verwijderd (als u deze niet lokaal opslaat)
  • Het opnemen van audio is mogelijk voor grotere PT Direct accounts. Hiervoor is een aparte overeenkomst nodig om deze data te beheren.
  • U kunt deze MP3-bestanden handmatig downloaden of via een API automatisch downloaden.
  • Gespreksopnames worden toegevoegd als een vast tarief bovenop uw beeldbelbundel en het huidige tarief hiervoor is 0.05 EUR per minuut.

Om gespreksopnames te activeren voor uw account kunt u een e-mail sturen naar [email protected].

Programma's toewijzen aan hele groepen tegelijk

Maak cliëntgroepen en wijs programma's toe aan meerdere cliënten tegelijk. Op dit moment is dit alleen toegankelijk voor gebruikers van een custom app

Korting

• Physitrack biedt verschillende kortingen voor leden van bepaalde netwerken, groepen gebruikers of coöperaties.
  • Physitrack biedt daarnaast staffelkortingen voor praktijken met meer dan 100 gebruikers. Stuur daarvoor een e-mail naar [email protected].