Wat doet de "Patiënt deactiveren" knop?

Als je op "Patiënt deactiveren" klikt (vanaf Patiënt > Instellingen), is de patient niet langer standaard zichtbaar in je lijst van patiënten.

Zo houdt je jouw lijst met patiënten zo relevant mogelijk.
Let wel: de patiënt en zijn/haar therapietrouw worden niet gewist van Physitrack.

Contact opnemen? Bericht sturen aan Physitrack Bericht sturen aan Physitrack