Deel één patiënt met een collega of draag hem over

Er zijn situaties waarin je een patiënt (of een aantal patiënten) wilt delen met of overdragen aan een collega. Bij Physitrack doe je dat in een paar eenvoudige stappen.

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je één (of een paar) van je patiënten kunt delen met of overdragen aan een collega. Wil je alle patiënten (en toegevoegde inhoud) delen? Lees hier hoe je dat doet!

1
Klik in het midden onderaan op Patiënten en kies de patiënt die je wilt delen of overdragen.
2
Klik op de tandwielknop om naar de instellingen van deze patiënt te gaan.
3
Klik dan op de Overdragen patiënt knop.
4
Voer het e-mailadres in van de collega met wie je de patiënt wilt delen of naar wie je de patiënt wilt overdragen.
Let op: de collega moet een actief Physitrack-abonnement hebben en dit e-mailadres moet zijn login zijn!
  • Draag patiënt over: draagt de patiënt over aan een andere aanbieder en verwijdert hem van je eigen Physitrack-account. Natuurlijk kan de collega de patiënt altijd weer naar je terugsturen.
  • Deel patiënt: de patiënt wordt gedeeld met een andere zorgverlener en blijft zichtbaar in je eigen Physitrack-account. Natuurlijk kun je dit delen op elk moment beëindigen.
Klik op de knop Ga door om te voltooien.