Cliënt delen en/of overdragen

Met Physitrack is het mogelijk om individuele cliënten over te dragen vanuit uw Physitrack-account naar een collega met een actieve Physitrack-licentie. U doet dit als volgt:

  1. Log in op uw Physitrack account;
  2. Zoek uw cliënt op bij 'Cliënten' en klik deze aan;
  3. Klik op het 'Instellingen'-icoon
  4. Klikt vervolgens op de 'Verplaats'-knop:
  5. Vul het e-mailadres van de zorgverlener in met wie u uw cliënt wilt delen/overdragen en klik de actie die u wilt ondernemen aan
  6. Klik op 'Ga door'.
  7. Uw cliënt krijgt vervolgens de vraag of hij/zij akkoord gaat met de overdracht/het delen van zijn/haar oefenprogramma met de andere zorgverlener. Zodra hier akkoord voor wordt gegeven, wordt de cliënt gedeeld/overgedragen.

Contact opnemen? Bericht sturen aan Physitrack Bericht sturen aan Physitrack