Hoe maak ik een nieuwe vragenlijst?

1. Ga naar Bibliotheek > Vragenlijsten.
  2. Klik op de "+" knop in de rechterbovenhoek.

3. Volg de stappen om uw vragenlijst aan te maken. Voer de titel en beschrijving in en klik op "Maak vragenlijst" om te beginnen met het opstellen van uw vragen.

4. Voer uw eerste vraag in en beslis of het antwoord een meerkeuze of een bereik vereist.

5. Klik op "Sla op" en vervolgens op "+ Voeg nieuwe vraag toe" om verder te gaan met het maken van uw vragenlijst.
  6. Klik op "Kopieer van vorige vraag" als u dezelfde antwoorden wilt gebruiken (vergeet niet de vraag te wijzigen), of voer gewoon de nieuwe antwoorden in met behulp van dezelfde functie die eerder is genoemd.

Voor meer informatie over hoe u de vragenlijsten kunt bekijken en hoe u uw eigen vragenlijst kunt maken, kunt u onze volgende video bekijken: