Patiënten van zorgverleners overdragen

Het kan voorkomen dat u patiënten wilt overdragen tussen zorgverleners. Dit kan eenvoudig via Physitrack Direct.

Hoe u dit regelt:

  1. Ga naar Zorgverleners; 
  2. Klik de zorgverlener in kwestie aan; 
  3. Scroll naar Cliënten en klik de cliënt(en) in kwestie aan of kies voor 'Selecteer iedereen': 
  4. Kies onder 'Draag geselecteerde cliënten over naar:' voor de zorgverlener in kwestie: 
  5. De cliënten zijn nu overgedragen.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem met het versturen van je feedback. Probeer het later nog eens.

Contact opnemen? Bericht sturen aan Physitrack Bericht sturen aan Physitrack