Aanbevolen videoconsult workflow

Het onderstaande flowchart illustreert de Physitrack videoconsult-workflow.

1. De zorgverlener nodigt de cliënt uit voor een gesprek.
  2. Als de cliënt is ingelogd in zijn programma en PhysiApp open heeft staan, wordt de cliënt als online getoond en ziet de cliënt een inkomende oproepmelding.
  3. Als de cliënt niet is ingelogd in zijn programma of de app niet open heeft staan, ontvangt de cliënt een uitnodigingsmail met een link om deel te nemen aan het gesprek.
  4. Ook als de cliënt is ingelogd op zijn programma op iOS of Android, ziet de cliënt een push-alert /melding van een inkomend gesprek (ervan uitgaande dat de cliënt de app heeft toegestaan om meldingen te tonen).

Aanbevolen workflow

Idealiter is uw cliënt vóór het gesprek ingelogd op PhysiApp (of een Custom App, als uw praktijk er een heeft):

1. Plan een videoconsult met uw cliënt

Dit gebeurt buiten Physitrack om, bijvoorbeeld in uw EPD. (We zullen binnenkort de mogelijkheid toevoegen om uw EPD afspraken te laten sturen naar cliënten als in-app berichten binnen PhysiApp.)

2. Ga naar Bibliotheek > Voorlichting

3. Voeg "PhysiApp instructie videoconsult (PDF)" toe aan het winkelmandje

4. Ga naar de programmabewerker

Als u extra inhoud aan het programma wilt toevoegen, zoals oefeningen of meetinstrumenten, kunt u dat nu doen.

5. Klik op Wijs toe

Als u aanvullende opmerkingen wilt toevoegen, zoals de datum en het tijdstip van de afspraak, kunt u dat doen in het veld "Persoonlijke boodschap", dat hieronder wordt weergegeven.

6. Klik op Wijs programma toe

Uw cliënt ontvangt nu een e-mail met instructies om PhysiApp te downloaden en in te loggen op PhysiApp.

7. Start uw video-consultatie met uw cliënt op het afgesproken tijdstip

Als uw cliënt online is en is ingelogd op de app, en de app open heeft staan, ziet hij een binnenkomende oproepmelding en kan hij zich direct aansluiten bij het gesprek.

Een oefenprogramma aanmaken voor "videoconsult voorbereiding"

1. Ga naar Bibliotheek > Oefenprogramma’s

2. Klik op de " +" knop

3. Creëer een "Videoconsult voorbereiding" oefenprogramma

U kunt het noemen zoals u wilt

4. Klik op "Sla op en ga door..."

5. Ga naar Voorlichting en voeg de "Videoconsult voorbereiding" PDF toe aan het oefenprogramma.

6. Ga terug naar de programmabewerker

7. Druk op Sluiten

U kunt zoveel andere educatieve PDF's, video's of oefeningen toevoegen als u nuttig acht

U kunt nu dit oefenprogramma toewijzen aan uw (alleen videoconsult) cliënten voor een vlottere videoconsult-ervaring.

Videoconsult instructies voor u om te gebruiken (of om uw eigen te maken):

Videoconsult instructies voor uw cliënt (PDF)
Videoconsult instructies voor uw cliënt (Microsoft Word - u kunt deze bewerken en opslaan als PDF)

Als de integratie tussen uw praktijkbeheersysteem (EPD) en Physitrack het toewijzen van oefenprograma's rechtstreeks vanuit het EPD ondersteunt, zal uw oefenprogramma hier ook worden getoond.

De tekst in de standaard e-mail naar uw cliënten bijwerken

Om de formulering te wijzigen in de standaard e-mail die uw cliënt ontvangt (bijvoorbeeld om het meer videoconsult-specifiek te maken):

• Ga naar Mijn account > Instellingen
  • Werk de tekst bij als dat nodig is
  • Druk op Sla wijzigingen op