Waarom niet Skype®, Zoom®, etc. gebruiken?

Waarom niet gewoon (Skype/Zoom/Google Hangouts/FaceTime/...) gebruiken?

Sinds de jaren '90 is het mogelijk om met andere internetgebruikers over de hele wereld te chatten met behulp van een webcam en een microfoon. Er zijn verschillende technologieën ontstaan die zeer populair zijn geworden, zoals Skype (Microsoft) en FaceTime (Apple).

Voor videoconsult in de fysiotherapie raden we echter de functie voor videobellen van Physitrack ten zeerste aan boven de belprogramma's voor consumenten. Hier is waarom:

1. Privacy

Physitrack videoconsult draait eenvoudigweg in PhysiApp (web, iOS en Android). U kunt videogesprekken voeren met uw cliënt zonder dat uw cliënt zijn contacten hoeft te importeren of zijn account hoeft te koppelen aan sociale netwerken.

2. Beveiliging

Chats zijn gecodeerd om te helpen voorkomen dat ze worden onderschept.

3. Demonstratie van de oefening op afstand

Met Physitrack videoconsult kunt u inhoud kiezen uit onze uitgebreide bibliotheek van oefenvideo's en deze naar uw cliënt streamen, via picture-in-picture, in realtime terwijl u met uw cliënt praat.

4. Installeer basis

Physitrack videoconsult draait eenvoudigweg in PhysiApp (web, iOS en Android). Zodra uw cliënt is ingelogd op PhysiApp, kunt u video consultaties uitvoeren, oefenprogramma's, adviesvideo's en meetinstrumenten sturen, allemaal zonder dat de cliënt extra software hoeft te downloaden.

5. Platform neutraal

PhysiApp is beschikbaar op het web en als iOS- en Android-apps, wat betekent dat uw cliënt een grote verscheidenheid aan technologie kan gebruiken.

6. Handig: alle oefengegevens van de cliënt op één plek

U ziet een handig overzicht van alle uitgaande gesprekken en inkomende berichten met uw cliënt, op dezelfde plaats waar u de thuis oefenprogramma's kunt toewijzen, bewerken en controleren. Physitrack maakt een einde aan de rommel van het uitvoeren van afzonderlijke programma's voor het thuis oefengedeelte van de cliënt.

7. Wettelijk: interne audit

Voor onze zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid om het audiogedeelte van videoconsultaties te downloaden, waardoor een compleet interne audit mogelijk wordt.

Merk op dat dit juridisch onderzoek vereist vóór de implementatie.

8. Transparante facturering

Al uw Physitrack videoconsult-kosten verschijnen gemakkelijk op uw Physitrack-factuur.

Exporteer de beltijd van Physitrack voor een transparante cliëntenfactuur.

9. Persoonlijke ondersteuning

Als u of uw cliënten moeilijkheden ondervinden, staat Physitrack elke dag klaar om uw vragen te beantwoorden. Stuur een e-mail naar [email protected]. Geen ingewikkelde formulieren, wachten in een wachtrij voor de telefoon, of problematische ticketsystemen.