Inhoud en/of cliënten delen met collega's

Eén van de vele krachten van Physitrack is de mogelijkheid om uw eigen materiaal toe te voegen. Door deze deelfunctie aan te zetten met uw collega's, kunt u snel profiteren van de gezamenlijke expertise binnen uw praktijk. U kunt daarnaast ook cliënten delen, mochten u en een collega dezelfde patiënt behandelen.

1. Log in op Physitrack via https://www.physitrack.nl
  2. Klik op uw naam in de rechterbenedenhoek en selecteer Delen
  3. Klik op "Voeg collega toe om mee te delen"
  4. Voer het e-mailadres in van de collega die u wilt toevoegen aan uw deelgroep.
    Belangrijk: uw collega dient een actieve Physitrack-licentie te hebben.
  5. Klik "Stuur deelverzoek"
  6. De collega zal nu in uw systeem staan als "Uitstaand deelverzoek"
    Uw collega ontvangt een e-mail om hem op de hoogte te stellen van het deelverzoek en kan naar Mijn Account > Delen gaan om het deelverzoek te accepteren.
  7. Vervolgens dient de andere partij op 'Start met delen' te klikken in het openstaande deelverzoek:
  8. U deelt nu gegevens met elkaar. U kunt tussendoor ook wijzigen of u patiënten en/of inhoud met elkaar wilt delen.
Praktijk met meer dan 10 zorgverleners? Voor praktijken met meer dan 10 zorgverleners hebben we een gespecialiseerde deeloplossing. Stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie.