Waarom is het uploaden van mijn eigen oefenvideo's zo traag?

Als u vindt dat het uploaden van een trainingsvideo lang duurt, dan kunt u het volgende doen:

• Controleer de snelheid van uw internetverbinding (bijv. via www.speedtest.net). U moet een uploadsnelheid van minstens 1 MB per seconde hebben.
  • Controleer de bestandsgrootte van de video die u uploadt (maximaal 250MB).
  • Een oefenvideo mag niet langer zijn dan 3 minuten. Je kunt verschillende bewerkingsprogramma's gebruiken, zoals iMovie, om je video's te splitsen.
  • Bij het exporteren van je video moet je deze comprimeren tot een resolutie van 1280x720; dit moet de bestandsgrootte redelijk houden.
Als u rechtstreeks vanaf een iOS-apparaat filmt en uploadt, comprimeert onze app uw video vóór het uploaden, om de uploadsnelheid te verbeteren.
Als u nog steeds problemen ondervindt bij het uploaden, stuur dan een e-mail naar [email protected], met de snelheidsresultaten van de bovenstaande link.