Ik ben geblokkeerd uit mijn account

Om uw Physitrack-account te beveiligen, vergrendelen we de toegang tot uw account gedurende een uur na 3 mislukte aanmeldingspogingen.
  • Wanneer uw account is vergrendeld, stuurt Physitrack een e-mail met een link erin.
  • Om uw account te ontgrendelen, klikt u op de link in de ontgrendelingsmail. U wordt dan naar Physitrack gebracht en gevraagd een nieuw wachtwoord in te voeren.