E-mails komen niet aan of zijn geblokkeerd

Als u of uw zorgverleners geen Physitrack-e-mails ontvangen (bijvoorbeeld met wachtwoorden), zorg er dan voor dat:

• Het e-mailadres correct is ingevoerd;
  • Uw zakelijke e-mailprovider of firewall onze e-mailservers 'whitelists' (we gebruiken Mandrill voor het verzenden van e-mail, met AWS SES als back-up): Whitelisting van een Mandrill IP-adres (Engelstalig).
We zullen in de nabije toekomst statische IP adressen toevoegen - in de tussentijd kunt u de bovenstaande stap gebruiken.