Hoe werk ik mijn betaalgegevens bij?

Om uw creditcard bij te werken:

1. Log in op uw Physitrack-account (op de webversie van Physitrack)
  2. Klik op uw naam in de rechterbenedenhoek en selecteer Abonnement
  3. Voeg uw nieuwe creditcard toe/Werk uw betaalgegevens bij

OPMERKING: Deze optie is alleen beschikbaar als u een standaard Physitrack-account heeft. Als uw account is aangemaakt vanuit een Physitrack Direct-account, moet uw betaalmethode worden gewijzigd in uw Physitrack Direct-pagina.