Ik had mijn abonnement opgezegd, maar het werd verlengd. Waarom?

Als u uw abonnement heeft opgezegd, maar het is verlengd na de datum waarop u het heeft opgezegd, is het waarschijnlijk omdat u nog steeds cliënten met actieve oefenprogramma's in uw account heeft.
Om er zeker van te zijn dat uw abonnement wordt opgezegd, graag:
  1. Log in op uw Physitrack-account (op onze webversie)
  2. Ga naar Cliënten, en sorteer de lijst van cliënten op programma-einddatum (van nieuw > oud)
  3. Open elk clientbestand dat nog een actief programma heeft.
  4. Ga naar "Bekijk programma", dan "Instellingen" en scroll naar beneden.
  5. Beëindig de actieve programma's.

Uw abonnement wordt niet meer automatisch verlengd.