Hoe krijg ik een samenvatting van een programma in platte tekst?

Met Physitrack kunt u samenvattingen van toegewezen oefenprogramma's in platte tekst downloaden voor het geval u dit nodig heeft voor de SOAP-notities van uw cliënt.
  1. Ga naar Cliënten en kies de betreffende cliënt
  2. Bekijk het oefenprogramma in kwestie (ofwel de huidige toewijzing, ofwel een voormalig programma)
  3. Klik op het pictogram Afdrukken
  4. Klik op "Toon samenvatting"
  5. Hierdoor wordt een nieuw browservenster geopend met daarin een tekstsamenvatting van dit oefenprogramma.
  6. Druk op CTRL+A en CTRL+C om deze tekst naar het klembord van uw computer te kopiëren.
  7. Open uw EPD-software en druk op CTRL+V om deze in de samenvatting te plakken.