Waarom worden oefeningen afgesneden bij het afdrukken van een programma?

Controleer uw afdrukinstellingen

Wanneer u het programma afdrukt, controleer dan of de afdrukinstellingen zijn ingesteld op "Pas aan papierformaat aan".
Deze screenshot is gemaakt op een Engelstalige Mac. Op Windows wordt het anders genoemd, maar het idee is hetzelfde.
Als dit niet helpt:

Controleer de grootte van uw logo

Als u consequent vindt dat de oefening wordt afgesneden van de afdrukversies (of PDF) van uw oefenprogramma's, kan het zijn dat de beeldverhouding van uw logo de afdrukbare inhoud onder de paginabreuk duwt.

Als uw logo een vierkante of verticale beeldverhouding heeft (voorbeeld hierboven), zal dit waarschijnlijk de print lay-out van het programma verstoren.

Als uw logo een horizontale beeldverhouding heeft (voorbeeld hierboven), dan moet de printlayout correct zijn.
Als u hulp nodig heeft bij het verkleinen en aanpassen van uw logo, kunt u uw logo in hoge definitie mailen naar [email protected].