Hoe verander ik een oefenprogramma van een dagelijks programma naar een wekelijks programma (of omgekeerd)?

Physitrack maakt dagelijkse oefenprogramma's en wekelijkse oefenprogramma's mogelijk.

• Dagelijkse oefenprogramma's: dezelfde set oefeningen worden elke dag herhaald voor de gehele duur van het programma.
  • Wekelijkse oefenprogramma's: op maat gemaakte oefeningen voor elke dag van het programma. Zo kunt u de rustdagen in rekening brengen of de oefeningen die elke dag worden uitgevoerd, variëren.
Opmerking: U kunt een dag- naar een weekprogramma wijzigen, ook nadat een programma aan een cliënt is toegewezen. U kunt niet van een weekprogramma naar een dagprogramma overschakelen nadat een programma is toegewezen.
In het venster van de programmabewerker klikt u eenvoudigweg op "Wijzig naar wekelijks programma" om het formaat bij te werken.
Dagelijkse programmaweergave:
Wekelijkse programmaweergave:
Het kan zijn dat uw cliënt PhysiApp moet verversen om de wijzigingen aan hun kant te zien.